Haluatko tietää etukäteen minkä verran hoitoapu kustantaa?

Usein on vaikea sanoa, kuinka paljon kullekin käyntikerralle on tehtävää ja tarvetta vaikkapa seuranpidolle. Näistä ei tarvitse huolehtia, kun teet kanssani kuukausisopimuksen.

Kiinteä hinta sopimusjakson ajan – käyntien pituus joustaa tarpeiden mukaan.

Yhdellä kerralla voin esim. tuoda kauppaostokset, kysyä kuulumiset ja varmistaa, että kaikki on hyvin. Tällaisella käynnillä voi tunti tai vaikka vain puolikin tuntia riittää. Toisella kerralla voi olla tarpeen siistiä paikkoja, valmistaa ruokaa, auttaa peseytymisessä, hoitaa pyykit koneeseen ja sieltä kuivumaan sekä tehdä muita erilaisia kodin askareita tai käydä vaikka ulkoilemassa,lääkärissä tai torikahvilla. Tällöin voi puolentoista tai kahdenkin tunnin käynti olla paikallaan. Pidän huolen, että hoitoapua on saatavilla tarpeen mukaan, mutta sovittua tuntimäärää ei ylitetä eikä aliteta ja näin veloitus on se, mihin olet varautunut.

Hoitoapua joustavasti kiinteällä kuukausimaksulla

8 tuntia hoitoapua kuukaudessa 280 €/kk, kotitalousvähennyksen jälkeen 168 €/kk
4 tuntia hoitoapua kuukaudessa 140 €/kk, kotitalousvähennyksen jälkeen 84 €/kk

💟  Kiinteä kuukausimaksu – selkeä hinnoittelu
💟  Joustava – tilanteen ja tarpeen mukaan
💟  Palvelut käytettävissä arkipäivisin 24h

Sopimusasiakkaille tarjoan myös ruokakuljetuksen palvelukäyntien yhteydessä ilman erillistä kuljetus- tai palvelumaksua koko hoitosopimusajalle. Ei matkaveloitusta tai muita kuluja Keski-Uudenmaan alueella.

Palvelut käytettävissä arkipäivisin 24h

Palvelut myös ruokakuljetus käytettävissä joustavasti arkipäivisin 24h tilanteen ja tarpeen mukaan. Kiinteän kuukausimaksun tunnit voi jakaa ja yhdistää joustavasti kuluvan kuukauden ja kuluvaa kuukautta seuraavan kuukauden kesken. Yksittäisen palvelukäynnin pituus kuitenkin vähintään 30 min/kerta enintään kiinteän kuukausimaksun kokonaistuntimäärä. Muutokset mahdollisia kaksi (2) viikkoa ennen sovittua käyntipäivää, kahta viikkoa lyhyemmät muutokset myös mahdollisia – erillisestä sopimuksesta.

Asioiden tekeminen yhdessä on mukavampaa

Hoidan kaiken yhtenä kokonaisuutena. Asiakkaani eivät tarvitse erillistä siivouspalvelua, kauppapalvelua ja asiointiapua. Teen kaiken minkä avulla ikäihminen voi asua turvallisesti kotonaan mahdollisimman pitkään jopa elämänsä loppuun. Asioiden tekeminen yhdessä on mukavampaa – seuraa sydämellä 💙

💟 Palvelutarpeen arviointi tehdään maksuttomalla tutustumiskäynnillä.
💟 Sovittuna aikana sovitut palvelut – sama hoitaja joka käynnillä.
💟 Laadukasta hoitoa – tyytyväisyystakuu.
💟 Luotettava ja turvallinen – huolehdin asianmukaisesta suojautumisesta.
💟 Tarjoan suojaimet myös asiakkailleni – koronariskin vähentämiseksi.

Kiinteä kuukausimaksu on tarjous ja on voimassa 31.5.2021 asti uusiin sopimuksiin.
Tarjoan myös hoitopalvelusopimuksen tekeville asiakkailleni ruokakuljetuksen koko sopimusajalle, maksutta. Saat ruoan helposti ja turvallisesti kotiin ilman erillistä kuljetus- tai palvelumaksua. Soita 0400 990 935 tai laita sähköpostia raija@hoitoapu.fi niin kerron palveluistani lisää. Ota yhteyttä jo tänään 💙

Sinua varten-turvallisesti 💙
Raija Pennanen
Keski-Uudenmaan hoitoapu
☎️ 0400 990 935
📧 raija@hoitoapu.fi