Tarjous maksuttomasta ruokakuljetuksesta ei ole toistaiseksi voimassa!

Tarjoamme toistaiseksi hoitopalvelusopimuksen tekeville asiakkaillemme ruokakuljetuksen koko sopimusajalle, maksutta. Saat ruoan helposti ja turvallisesti kotiin palvelukäyntien yhteydessä ilman erillistä kuljetus- tai palvelumaksua. Soita 0400 990 935 tai laita sähköpostia raija@hoitoapu.fi niin kerron palveluistamme lisää.

Ruokakuljetukset maksutta nyt koko sopimusajalle

Tee hoitopalvelusopimus niin saat ruokakuljetukset palvelukäyntien yhteydessä ilman erillistä kuljetus- tai palvelumaksua koko hoitosopimusajalle. Tee hoitopalvelusopimus nyt vielä, kun maksuton ruokatoimitus sisältyy palvelusopimuksiimme.

Ostoslista minulle – ruoka kotiin sinulle

Toimitamme ruokaostoksesi kauppalistasi mukaan palvelukäynnin yhteydessä ilman erillistä kuljetus- tai palvelumaksua. Ruokaostokset teemme K-Market Satukallion valikoimasta. Valmista, hyvää ja ravitsevaa kotiruokaa toimitamme mm. luomuravintola Härmän Ratin noutoruokien valikoimasta, autamme ruoan tilaamisessa.

Maksu helposti laskulla

Tilaamasi kauppakassin tai valmiin ruoka-annoksen hinta veloitetaan samalla laskulla kuin hoitopalvelumme. Itse ruokakuljetus on maksuton koko hoitopalvelusopimuksen ajan, ei veloiteta kuljetus- tai palvelumaksua.

Sinua varten

Raija Pennanen

lähihoitaja, yrittäjä
Puh. 0400 990 935
raija@hoitoapu.fi